Vloerbewerking

Voordat de nieuwe vloerbekleding kan worden aangebracht moet de ondervloer bewerkt worden. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle vormen van vloerbewerking.

Vloerstrippen

Linoleum, tapijt, vinyl, sportvloeren etc. worden in een fractie van de tijd van conventionele methodes verwijderd. Speciaal voor grote oppervlakten en/of hardnekkige vloerbedekking maken wij gebruik van tapijtstrippers.

Schuren

Bestaande en/of nieuwe ondervloeren worden geschuurd en gestofzuigd.
Oude lijm en/of egaline resten worden zo verwijderd. Bij nieuwe ondervloeren worden vaak stuc en/of verfresten verwijderd.
Schuren gebeuren middels papieren of stalen schuurschijven. Afhankelijk van de ondervloer. Bij monolitisch afgewerkte vloeren wordt veelal met diamant schuurschijven gewerkt.

Frezen

Regelmatig komt het voor dat de ondervloer niet leg- of egaliseer klaar is. Dit kan bijvoorbeeld zijn in het geval van achtergebleven lijn en/of jute resten, egaline, etc. Om de vloer egaliseer klaar te krijgen dient deze dan gefreesd te worden. Onze frees methode is ook dé oplossing voor het behandelen van b.v. verregend beton, etc.

Stralen

Vaak is een te behandelen betonoppervlak nagenoeg schoon. Slechts aanwezig zijn lijmresten, coating resten of vuil. Of de vloer is schoon en glad en moet slechtst worden opgeruwd. om een maximale hechting te krijgen. In deze gevallen is het stralen van de vloer een uitkomst. Door middel van het stralen van de vloer met stalen kogeltjes kan er snel en schoon een opgeruwd oppervlak worden verkregen. De stof afzuiging zorgt ervoor dat er onder alle omstandigheden kan worden gewerkt. Het gesloten systeem garandeert een economisch gebruik van het straalmiddel en is dus prijstechnisch zeer interessant.

Egaliseren

Als aanvulling op ons pakket kunnen wij nu ook voor u egaliseren! Nadat wij voor u gesloopt , geschuurd, gefreesd, of gestraald hebben, dient de vloer weer vlak en strak te worden opgeleverd. Zo kan uw product op de best denkbare wijze worden aangebracht.
Alle mogelijke producten waaronder sneldrogende of hoogwaardige projectegaline, vochtschermen en speciaal primers kunnen wij voor u leveren en aanbrengen. Maar ook egaline lagen voor onder parket en of op anhydrietvloeren behoren tot de mogelijkheden.

vloerbewerking

Laat de vloerbewerking maar aan ons over! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina!