Rubber vloeren

Rubber vloeren komen in banen en in tegels. Eventueel wordt de vloer voorzien van noppen als dit gewenst is. Rubber vloeren onderscheiden zich door de buitengewone slijtvastheid. Deze gaat gepaard met een extreem lange levensduur. Ze zijn belastbaar met grote gewichten. Indien nodig is de vloer olie- en vetbestendig. Milieuvriendelijkheid speelt tevens een belangrijke rol, evenals de eenvoudige en goedkope reiniging van de vloer.
rubber vloeren

Rubber vloeren leggen in Breda en omgeving

Bos Vloeren en Projecten legt rubber vloeren in Breda, maar ook in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Een vloer van rubber komt goed van pas in onder andere sportscholen en theaters. Hier komt veel lichaamsvocht vrij. Makkelijk schoonmaken is dan van groot belang voor de hygiëne binnen de ruimte. Door de lange levensduur zijn rubber vloeren de investering waard. Omkijken naar de vloer is nauwelijks nodig.

Vloerbewerking van de ondervloer

Voor de aanbrenging van de nieuwe vloerbekleding, bewerken wij eerst de ondervloer. Zo worden nieuwe vloeren op de juiste manier gelegd. Wij hebben ervaring met bijna iedere variant van vloerbewerking, zoals het egaliseren van een ondervloer en het schuren van een vloer. Wellicht heeft u naast rubber vloeren ook interesse in een andere vloer voor uw bedrijfspand. Bos Vloeren en Projecten voorziet onder andere in vloeren van PVC.

Kies voor een goede vloer en vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze vloeren? Vanuit onze vestiging uit Breda rijden wij graag naar onze opdrachtgever toe. Wilt u advies over welke vloer bij de inrichting van uw bedrijf past? Neem dan direct contact met ons op! E-mail voor vragen naar info@bosvloeren.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.