PVC-vloer in Breda

PVC vloeren

Een heterogene en homogene PVC-vloer uit Breda komt in de varianten banen, tegels en stroken. Tevens hebben de vloeren een uitvoering in houtmotief. Veel PVC-vloeren hebben een PU-beschermingslaag. Dit is de eerste laag van de PVC-vloer en beschermt de vloer tegen krassen en vuil. Daarnaast beschermt de laag tegen slijtage en streepvorming. Afhankelijk van de ruimte waar de vloer in wordt gelegd, is de dikte van de PU-toplaag tussen de 0,30 en 0,70 millimeter dik.
pvc vloeren

PVC-vloer in Breda en de Randstad

De PVC-vloer van Bos Vloeren en Projecten komt uit Breda. Als de opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht en Rotterdam zit, gaat het team die kant op. Een aanrader is om voor PVC-stroken te kiezen. Deze stroken hebben een goede kwaliteit en zijn erg duurzaam. Daarnaast zien ze er natuurlijk uit, waardoor het niet opvalt dat het stroken zijn. Samen vormen de PVC-stroken een eenheid op de PVC-vloer die wordt gelegd door ons team uit Breda.

Andere diensten van ons bedrijf

Wellicht zoekt u ook naar andere diensten die te maken hebben met het interieur van uw bedrijf. Bos Vloeren en Projecten onderscheid zich door de specialismen van het team. Zo bestaan de betrouwbare soorten services onder meer uit:

Kies voor een luxe vloer in het bedrijf

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een PVC-vloer in Breda en omgeving aan via onze contactpagina. Mocht er informatie missen of bent u op zoek naar advies omtrent vloeren? Neem in dat geval contact op en bel naar 076 572 05 48. Ons team denkt graag mee en geeft professioneel betrouwbaar advies over de vloeren die passen binnen verschillende ruimtes.