Tapijttegels in Breda Rotterdam en Dordrecht

Bos Vloeren en Projecten legt modulaire tapijttegels in Breda en de omgeving Rotterdam en Dordrecht. Modulair tapijt heeft veel verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat tapijttegels makkelijk te vervangen of aan te passen zijn. Is er slijtage op één gedeelte van het tapijt? Dan vervangen wij eenvoudig de desbetreffende tegels in plaats van het gehele tapijt.
tapijttegels

De voordelen van tapijttegels in Breda, Rotterdam en Dordrecht

Naast de makkelijke vervanging van tapijttegels, is dit soort tapijt veel duurzamer dan een normale tapijtvloer. Het plaatsen van modulair tapijt levert tot wel 60% minder snijverlies op. Ook is het vervoeren van deze tegels gemakkelijker ten opzichte van tapijtrollen. Bovendien installeren wij tapijttegels vele malen sneller dan kamerbreed tapijt. Onze opdrachtgevers zijn door de tapijttegels vlugger klaar voor de volgende stap met een verbouwing of herinrichting in Breda, Dordrecht en Rotterdam.

Een vloer voor elk soort bedrijf

Tapijttegels komen binnen het ene bedrijfspand, in Breda, Rotterdam of Dordrecht, beter tot hun recht dan in het andere pand. Gelukkig heeft de opdrachtgever bij ons keuze uit verschillende soorten vloeren. Wij begrijpen als geen ander dat er verscheidene behoefte is aan een vloer. Bij Bos Vloeren en Projecten kiest u naast tapijttegels wellicht voor een:

Denk daarnaast na over de vloerbewerking als een vloer net hardhandig is aangepast. Binnen ons team staan de sleutelwoorden service, garantie, continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Dit zien opdrachtgevers zeker terug in onze denkwijze en de adviezen die wij geven. Wij zorgen ervoor dat de voorbereidende plannen binnen het gewenste budget passen en wij houden ons ook echt aan deze eisen.

Vraag een offerte aan en maak kennis met ons tapijt

De wensen van onze opdrachtgevers zijn enorm belangrijk. Wij bieden extra informatie als hier behoefte aan is over onze tapijttegels en andere diensten binnen Breda, Dordrecht en Rotterdam. Leg de wensen voor aan het team en wij bedenken de perfecte mogelijkheden voor het bedrijfspand. Wellicht heeft u interesse in een vrijblijvende offerte. Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar via 076 572 05 48.