Kunststof gietvloeren in Breda

Onze kunststof gietvloeren gieten wij behendig in uw bedrijfspand in Breda, Dordrecht of Rotterdam. De vloeren bestaan uit 2-componenten Epoxyhars van 0,20 millimeter dik. Een kunststof gietvloer brengen wij aan in twee lagen. Het is een duurzame en naadloze afwerking van een stevige vloer. Het reinigen van een kunststof gietvloer is erg gemakkelijk. Ook is de vloer bestand tegen chemicaliën.

Kunststof gietvloeren in Breda, Rotterdam en Dordrecht

De kunststof gietvloeren, die wij beschikbaar stellen binnen Breda, Dordrecht en Rotterdam, passen binnen elk interieur. Opdrachtgevers kunnen namelijk kiezen uit alle RAL-kleuren. Een kunststof gietvloer gaat lang mee, zeker vergeleken met andere soorten vloeren. Deze is namelijk sterk, elastisch en slijtvast. De vloeren zijn krasbestendig, waardoor zij in verschillende bedrijfs- en instellingspanden kunnen worden gegoten. Het geeft een ruimte een moderne en tijdloze uitstraling. Na het gieten van de vloer, is het slim om een coating aan te laten brengen. Zo verlengen wij de levensduur van een vloer met een aantal jaar.

Andere vloeren over de vloer plaatsen

Heeft het bedrijf na een decennium behoefte aan een andere vloer? Een andere vloer over de gietvloer plaatsen gaat enorm makkelijk. Zo neemt het plaatsen van een gietvloer een paar dagen in beslag, maar legt ons team in een korte tijd alle tapijttegels neer. Of denk bijvoorbeeld aan PVC-stroken, die ook lang meegaan. Werkt de opdrachtgever in een bedrijf waar mensen veel lopen? Wellicht is het dan goed om na te denken over één van onze akoestische vloeren. Akoestische vloeren dempen namelijk het meeste geluid binnen een pand. Dit is ook een optie bij al bestaande vloeren. Onze kunststof gietvloeren, in Breda en de omgeving van Rotterdam en Dordrecht, kunnen tevens goed worden afgewisseld met andere vloeren in ruimtes. Ze maken van meerdere delen één geheel.

Benader ons voor een eerlijke offerte

Wilt u graag een of meerdere kunststof gietvloeren laten gieten bij uw bedrijf in Breda, Rotterdam of Dordrecht? Stuur dan een e-mail naar info@bosvloeren.nl. Vraag direct en eenvoudig een offerte aan of stel vragen over onze vloeren en onze andere diensten via het contactformulier. Ons team stelt een plan op dat helemaal past bij de eisen en wensen van de opdrachtgever. Wij zijn duidelijk over onze tarieven en werkwijze. Zo heeft de opdrachtgever een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.