Vloer schuren in Breda

  • ✓ Gespecialiseerde projectstoffeerders
  • ✓ Breed scala aan bewerkingen
  • ✓ Vloerspecialist

Voor het aanleggen van een nieuwe vloer is het belangrijk om de ondervloer te laten schuren door ons team uit Breda, dat ook werkzaam is in de regio Rotterdam. Voordat ons team een nieuwe vloer legt, schuren wij bestaande of nieuwe ondervloeren. Oude lijmresten en resten Egaline verwijdert Bos Vloeren en Projecten. Bij veelal nieuwe ondervloeren is er sprake van verwijdering van stuc- en verfresten. Met stalen schuurschijven of papieren, dit hangt af van de soort ondervloer, wordt het schuren uitgevoerd. Diamant schuurschijven worden regelmatig ingezet bij monolithisch afgewerkte vloeren.

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

Vloer laten schuren in Breda en de omgeving van Rotterdam

Het voordeel van het laten schuren van een vloer door onze deskundigen in Breda en Rotterdam, is dat de nieuwe vloerbedekking langer goed blijft. Het team kijkt naar welke vorm van vloerbewerking het beste is voor de vloer van uw bedrijfspand. Zo kunnen wij onder andere frezen, vloerstrippen en de vloer egaliseren. Door het geven van aandacht aan de ondervloer, verlengt de levensduur van een nieuwe vloer eenvoudig.

zitplekken

Andere professionele diensten

Denk er bij het aandacht spenderen aan het interieur van bedrijfspanden, scholen en andere instellingen ook aan om de ramen te voorzien van bedekking. Wij zijn dé specialist in projectstoffering. Zo bieden wij, naast het schuren van vloeren in Breda en regio Rotterdam, onder andere:

Laat de vloer schuren en benader ons

Wij bieden de optie aan om voor het laten leggen van de nieuwe vloer, de ondervloer te laten schuren in bedrijfspanden binnen Breda en de omgeving van Rotterdam. Door onze betrouwbare service weten onze opdrachtgevers dat ze bij ons moeten aankloppen voor hun projectstoffering. E-mail eventuele vragen naar info@bosvloeren.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.