Projectstoffering in Breda en omgeving

Bos Vloeren en Projecten ontwikkelt en adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van projectstoffering in Breda en in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht. Door onze deskundigheid en betrouwbaarheid voorzien wij onze opdrachtgevers uitgebreid in adviezen over materiaal- en kleurkeuzes. Dit visualiseert en ondersteunt het team door middel van tekeningen en presentaties.

Projectstoffering in Breda en regio Dordrecht en Rotterdam

Bij de voorbereidende werkzaamheden houdt ons team uiteraard rekening met het wensenpakket van de opdrachtgever. Deze speelt zelfs een heel belangrijke rol in de keuzes voor bepaald materiaal. Op een optimale manier combineren wij budgettering, functionaliteit en de esthetische kant in ons advies voor een opdrachtgever. Naast projectstoffering in Breda en omgeving ligt bij ons de focus op zachte vloerbedekking, zoals onze tapijttegels. Ook voorzien wij in harde vloerbedekking als PVC-vloeren en kunststof gietvloeren. Voor de gekozen vloerbekleding wordt aangebracht, bewerken wij de ondervloer. Zo zorgen wij ervoor dat de nieuwe bekleding goed komt te liggen én jarenlang meegaat.

Bedekking voor de ramen

Projectstoffering in Breda en de omgeving van Rotterdam en Dordrecht houdt ook in dat ons team kijkt naar raambedekking voor de desbetreffende opdrachtgever. Wij hebben een groot assortiment, zodat er voor elk bedrijf een ruim aanbod is om uit te kiezen. Onze diversiteit in bedekking voor de ramen bestaat uit:

De raambedekking is functioneel en brengt sfeer aan in de verschillende ruimtes van het bedrijfspand. Schroom bij twijfel over bepaalde bedekking niet om advies te vragen aan het team dat voor u klaarstaat.

Neem contact met ons op voor advies over projectstoffering

Over de projectstoffering voor uw bedrijfspand in Breda, Dordrecht of Rotterdam en omgeving geven wij graag deskundig advies en betrouwbare informatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@bosvloeren.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Projectstoffering breda
Contact
Bos Vloeren en Projecten
Minervum 7446 D
4817 ZG Breda
Telefoonnummer: 076 572 05 48 | 06 149 932 94
E-mailadres: info@bosvloeren.nl