Bescherming van de vloer door coatingspecialist in Breda

  • ✓ Gespecialiseerde projectstoffeerders
  • ✓ Breed scala aan bewerkingen
  • ✓ Vloerspecialist

Om een vloer te voorzien van een beschermende laag is het slim om een coatingspecialist van Bos Vloeren en Projecten uit Breda in te huren. Zo zorgt ons team ervoor dat een geverfde vloer lang mooi blijft. Overschilderen is hierdoor veel minder vaak noodzakelijk. De vloercoating is een duurzame manier van werken. Het gaat jaren mee, waardoor uw bedrijf tijd kan besteden aan belangrijkere zaken dan de vloer.

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

Uw coatingspecialist in Breda en regio Rotterdam

Vloercoatings zijn een goedkoper alternatief voor gietvloeren. Hierdoor passen coatings in de meeste budgetten. Wij houden met elk budget rekening en geven de opdrachtgever altijd eerlijk advies. De tevredenheid van de opdrachtgevers is enorm belangrijk voor ons. De coatingspecialist uit Breda reist ook voor projecten naar Rotterdam en omgeving.

zitplekken

Een ruim en divers aanbod in vloeren

Het kiezen van een nieuwe vloerbekleding is een uitdaging. Mocht u toe zijn aan een geheel nieuwe vloer voor uw bedrijfspand, in plaats van een coating, dan is een van onze andere vloeren een goede optie. De vloeren die Bos Vloeren en Projecten legt, zijn onder andere:

Ons deskundige team is gespecialiseerd in vloerbewerking in ongeveer alle varianten. Zo kan onze vloer op vrijwel alle gronden worden gelegd. Het is na aanbrenging van een coating goed om rekening te houden met een droogtijd van ruim 24 uur. Uiteraard is het ook een optie om een nieuwe vloer te combineren met een beschermende laag, die onze coatingspecialist in Breda en in de buurt van Rotterdam aanbrengt.

Bescherm de bedrijfsvloer en vraag een offerte aan

Maak een afspraak met onze coatingspecialist en zorg ervoor dat de vloeren binnen uw bedrijfspand in Breda of Rotterdam jarenlang mooi blijven. E-mail in het geval van onduidelijkheden naar info@bosvloeren.nl. Ons team beantwoordt graag vragen en vertelt over de garanties die wij bieden. Vraag makkelijk een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina.