Akoestische vloeren

  • ✓ Gespecialiseerde projectstoffeerders
  • ✓ Breed scala aan bewerkingen
  • ✓ Vloerspecialist

Akoestische vloeren bevorderen de werksfeer binnen een bedrijf. Geluiden worden gedempt of tegengehouden door een juiste vloer. Hierdoor kunnen collega’s rondlopen binnen een bedrijfspand zonder elkaar te storen. Denk bijvoorbeeld naast menselijk geluid ook aan machinegeluid. Deze geluiden zijn verleden tijd met een goede geluiddemping door de juiste vloer.

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

Akoestische vloeren voor verschillende gebouwen

Het bedrijfsleven heeft baat bij akoestische vloeren. Daarnaast moeten onder andere scholen, woonstichtingen en andere instellingen rekening houden met vele geluiden die prettig zijn om te dempen. Op een school is het fijn als het daadwerkelijk stil is in een klaslokaal om het moment van een les of een belangrijke toets. En als iemand probeert te slapen, is rust door akoestische vloeren een pré. Bos Vloeren en Projecten, gespecialiseerd in projectstoffering, legt vloeren in Breda en in de regio Rotterdam. Denk naast vloeren ook bijvoorbeeld aan het op laten hangen van onze lamellen of onze jaloezieën.

zitplekken

Vraag een offerte aan en demp het geluid

Ons team van vloerspecialisten uit Breda denkt graag op een professionele en deskundige manier mee over de aanschaf van onze akoestische vloeren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door ons contactformulier in te vullen. Zijn er nog vragen of is er behoefte aan extra informatie over de diensten van ons bedrijf? Schroom dan niet om een e-mail te sturen naar info@bosvloeren.nl.